ICT Reiniging: nieuw bij Toekomst

Marie-Louise Mettler
Marie-Louise Mettler

Het reinigen van een ICT werkplek is zeer belangrijk, zeker met de komst van virussen zoals Covid-19. Een schone, hygiënische en frisse werkplek voorkomt ziekteverzuim onder uw medewerkers. Bovendien voelt iedereen zich prettiger en gemotiveerder in een nette en schone omgeving. Niemand zit te wachten op bijvoorbeeld huidvetten, huidschilfers, haren en nagels of andere viezigheid op of in het toetsenbord. Vooral door het groeiende gebruik van flexwerkplekken is een goede hygiëne heel belangrijk. Buiten het feit dat het niet fris is, kan het ook uw ICT apparatuur negatief beïnvloeden. ICT Reiniging is niet alleen hygiënisch, maar verlengt ook de levensduur van uw ICT apparatuur. Benieuwd hoe het met de werkplekhygiëne bij u op kantoor is gesteld? En wilt u de levensduur van apparatuur verlengen? Lees dan snel verder!

Houdt uw werkplekken schoon en hygiënisch

Wist u dat er op een gemiddeld toetsenbord 400 keer zoveel bacteriën zitten dan op een toiletbril? Ook laptops, computermuizen en telefoons zijn bronnen van bacteriën. ICT reiniging is dan ook van essentieel belang. Dit blijkt uit onderzoek van de afdeling microbiologie en immunologie van de Universiteit van Arizona. Al die bacteriën zorgen regelmatig voor verkoudheid en huidirritaties. Het Nieuwe Werken, waarbij meerdere mensen dezelfde werkplek gebruiken, zorgt ervoor dat deze bacteriën en virussen makkelijk overgedragen kunnen worden.

Schoonmaken van uw computerscherm, laptop, toetsenbord en muis

Computerapparatuur is de sleutel tot succes in vele kantoren; vandaag de dag kan men niet meer zonder al deze apparatuur. Veel van deze apparatuur, zoals computers, printers en toetsenborden, trekken stof aan. Op den duur wordt hiermee de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort sterk beïnvloed. Wij bieden met onze nieuwe partner Fusernet ICT Services professionele hulp bij het schoonmaken van uw ICT-apparatuur. Naast het feit dat arbeidshygiëne een belangrijk onderdeel is van de Arbowet, is het voor u en uw collega’s fijn en prettig werken in een zichtbaar schonere werkomgeving. Geen vlekken op de schermen, kruimels in de toetsenborden en laptops en stof op de muis. Door de verspreiding van bacteriën op de apparatuur wordt de gezondheid sterk beïnvloed daarnaast zijn de bacteriën makkelijk over te dragen aan andere collega’s. De juiste reiniging van uw ICT-apparatuur kan deze bacteriën tegengaan.

Uw voordeel!

  • Schone en frisse (flex)werkplek
  • MVO / Circulaire economie
  • NEN 3140
  • Het Nieuwe Werken / Flexwerkplekken
  • Hardware hygiënisch schoon
  • Voorkom ziekteverzuim
  • Gratis demonstratie en hygiënemeting op locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Download hier de brochure en vraag uw projectleider naar de mogelijkheden óf vraag direct een gratis demonstratie aan op locatie.

Deel dit bericht: