Onverwachte gebeurtenissen? Daar kunt u op rekenen.

Michelle van Zoelen
Michelle van Zoelen

In mijn mailbox lees ik een compliment over de manier waarop we een calamiteit hebben afgehandeld. Onze medewerkers staan stand-by en dus kunnen we altijd snel met medewerkers, middelen en materialen ter plaatse zijn.

Volgens Van Dale is een calamiteit een ‘niet verwachtte gebeurtenis’. Soms met schade tot gevolg. Als je het zo stelt, hebben wij bij Toekomst bijna continu te maken met calamiteiten. Want hoewel we onze werkzaamheden zo goed mogelijk proberen is te plannen, zijn onze dagen gevuld met onverwachte gebeurtenissen. Die lossen wij natuurlijk netjes op. Want dat is wat wij doen. Een kop koffie die is omgestoten? Die vlek in het tapijt hebben wij er zo weer uit. Een bedrijfsfeestje dat wat uit de hand is gelopen? De bedrijfskantine is sneller fris dan je collega’s. Een extra toiletronde wegens hoge nood? Doen we! Eindelijk je werkplek eens goed opgeruimd? Je prullenbak is snel weer leeg.

Onverwachte gebeurtenissen? Daar kunt u op rekenen. Maar dankzij onze doeltreffende maatregels blijft de schade tenminste wel beperkt!

Deel dit bericht: