Schoonmaker op bestelling

Michelle van Zoelen
Michelle van Zoelen

Wist u, dat u tegenwoordig gewoon een schoonmaker online kunt bestellen? Even uw locatie en wensen doorgeven en de volgende dag staat er, als we de website van de aanbieder mogen geloven, een capabele schoonmaker bij u op de stoep.

Gemakkelijk, flexibel en transparant, daar valt niets op af te dingen. En dat daar meer en meer behoefte aan is bij opdrachtgevers, is heel begrijpelijk. Wie wil er per slot van rekening vast zitten aan een dienstverlener die de beloofde kwaliteit niet nakomt, of erger: niet met u meedenkt? En natuurlijk wilt u weten waar u voor betaalt.

Of deze online schoonmakers de toekomst worden? De tijd zal het leren. Ondertussen houden wij ons gewoon bezig met het inrichten van onze dienstverlening, zodat we onze opdrachtgevers zo gemakkelijk, flexibel en transparant mogelijk van dienst kunnen zijn. En daarbij ook zo persoonlijk, betrouwbaar en duurzaam mogelijk. Want hoewel we altijd enthousiast worden van nieuwe ontwikkelingen op schoonmaakgebied, weten wij met ruim 75 jaar ervaring op zak één ding zeker: voor een optimale dienstverlening is een goede samenwerking nodig. En dat boek je niet zomaar even online.

Deel dit bericht: