Toekomst en Casade gaan samenwerking aan

Toekomst Schoonmaakbedrijven
Toekomst Schoonmaakbedrijven

Trots! Vanaf 1 januari gaan wij werken voor woningcorporatie Casade, een corporatie met woningen in de gemeenten Dongen, Loop op Zand en Waalwijk. Voor 124 locaties gaan wij aan de slag met de dagelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes (entree, hal, lift, trappen en trappenhuizen, containerruimte, gang bergingen, galerij), glasbewassing van de algemene ruimtes een de binnen- en buitenzijde, glasbewassing van ‘onbereikbaar glas’ (voor bewoners niet te bereiken glas) aan de buitenzijde, calamiteitenschoonmaak, planmatig onderhoud zoals dieptereiniging, gevelreiniging en hogedrukreiniging van de galerijen en eventuele bijkomende eenmalige schoonmaakopdrachten.

Om aan deze opdracht te kunnen voldoen, zetten we acht medewerkers, in teams van twee, fulltime in op de panden in de regio. Dat doen we op basis van ‘Schoonwonen’, een concept dat we speciaal voor de woningbranche ontwikkeld hebben. Casade heeft in totaal 11.500 woningen onder haar hoede, en heeft als doelstelling om voor al haar bewoners fijn en betaalbaar wonen mogelijk te maken. Alles zodat de huurders zeggen: zo wil ik wonen! Toekomst herkent zich in deze visie en werkt met oog voor mensen aan het gezamenlijk streven naar dezelfde doelstelling(en). Ook de andere aanvullende voorwaarden die Casade stelt in haar opdrachtomschrijving, waaronder transparantie, duurzaamheid en nadrukkelijk werken aan leefbaarheid, sluiten naadloos aan op onze visie.

Met deze samenwerking mogen we niet alleen gaan werken aan een mooie, grote opdracht, maar breiden we ook ons werkgebied verder uit, met de regio Brabant-West. Inmiddels is het Schoonwonen-team druk bezig met de voorbereidingen, zodat het project vlekkeloos van start kan gaan. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Deel dit bericht: