Toekomst Schoonmaakbedrijven test samen met leverancier BOMA naar nieuwe, innovatieve schoonmaakoplossing

Marie-Louise Mettler
Marie-Louise Mettler

Robotisering zal de komende jaren een verdere vlucht nemen. Veel zaken staan in de kinderschoenen, maar ook Toekomst is ervan overtuigd dat robotisering ons kan helpen. Zeker nu de krappe arbeidsmarkt de nodige uitdagingen vraagt zou de robotstofzuiger een uitkomst kunnen bieden. De tijd die we met stofzuigen kwijt zijn kunnen we elders beter inzetten, en het stofzuigen door de robot laten doen.

Sinds ruim een jaar geleden heeft BOMA een divisie, namelijk: BOMArobotics. In deze divisie ontwikkelen zij innovatieve schoonmaakoplossingen. Een product dat zij uit hebben gebracht, is de Whiz. De Whiz is een professionele gerobotiseerde borstelstofzuiger.

Op grote projecten gaan we testen met de Whiz robotstofzuiger, een compacte borstelstofzuiger. Doel is om te ontdekken, leren, doorcalculeren en bovenal ervaring op te doen wat robotisering van de schoonmaak voor Toekomst Schoonmaakbedrijven betekenen kan.

Inmiddels zijn we gestart bij één van onze opdrachtgevers ReginaCoeli onder leiding van Silvana Maartens, projectleider Toekomst Schoonmaakbedrijven.

Mocht je binnenkort deze Whiz zien, zeg dan hallo tegen deze mogelijk, toekomstige collega!

Deel dit bericht: