Vanderlande BV verlengt haar contract met Toekomst

Toekomst Schoonmaakbedrijven
Toekomst Schoonmaakbedrijven

Directieleden Tom Dissel en René Wittens ondertekenden onlangs voor 5-jarige verlening van het onderhoudscontract met opdrachtgever Vanderlande uit Veghel. Een bijzondere mijlpaal voor Toekomst, dat afgelopen jaar ook haar 12,5 jarig jubileum bij de opdrachtgever mocht vieren.

Sinds 2004 werkt Toekomst voor Vanderlande en is het schoonmaakbedrijf mee gegroeid met de ontwikkelingen en uitbreidingen die Vanderlande de laatste jaren heeft doorgemaakt. Dagelijks houden momenteel zo’n 50 medewerkers van Toekomst de campus van Vanderlande schoon en door de bouw van een reeks nieuwe panden zal het aantal medewerkers de komende jaren nog verder stijgen.

Door het wederzijds vertrouwen uit te spreken en te bekrachtigen in een meerjarige overeenkomst helpt dit contract Toekomst grotere investeringsprojecten in te zetten en verder mee vooruit te kijken. Hierbij komen onderwerpen zoals robotisering, verdere verduurzaming, medewerkersbehoud en het aanhaken van leveranciers met langlopende contracten om de hoek kijken. Toekomst is dan ook zeer verheugd over de verlenging van het contract.

Deel dit bericht: