Uw interieur vakkundig gereinigd door een regionale partij

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij voor het reinigen van uw interieur, dan zoekt u niet alleen een organisatie die goed werk levert. U zoekt ook een schoonmaakbedrijf waarmee u prettig samenwerkt, een bedrijf dat respect heeft voor uw wensen en hier zo goed mogelijk op inspeelt. Welkom bij Toekomst Schoonmaakbedrijven uit Schijndel. Onze professionele en vriendelijke interieurverzorgers werken met plezier aan ieder interieur.

Het reinigen van uw interieur begint volgens Toekomst met luisteren naar u. Wat zijn uw wensen? In welke branche bent u werkzaam, welke (bedrijfs)processen spelen er, hoe ziet uw planning eruit, met welke randvoorwaarden moeten we rekening houden? Bij Toekomst stellen we deze en andere vragen en brengen we de antwoorden in kaart, zodat we een op maat gesneden plan van aanpak kunnen maken voor de verzorging van uw interieur.

Interieur schoonmaken met meerwaarde

Bij Toekomst is het onze missie om met onze interieurverzorging iets toe te voegen aan uw eindproduct. Dat ‘product’ is niet altijd zo letterlijk een product. Voor een onderwijsinstelling kan het ook betekenen dat we met het schoonmaken van het interieur iets toevoegen aan het welbevinden van leerkrachten en leerlingen. Bij een zorginstelling kan een goede schoonmaak van het interieur leiden tot een betere zorgervaring door cliënten. Bij (industriële) bedrijfsprocessen draagt onze interieurverzorging bij aan de kwaliteit van het product en in de retail aan het aankoopgedrag van de klant. Een schoon interieur kan dus op vele verschillende manieren bijdragen aan het resultaat dat u met uw organisatie boekt. Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven kijken we graag op die manier naar onze diensten, zodat onze interieurverzorging altijd een duidelijke meerwaarde biedt.

Uw interieur, uw keuzes voorop

Als wij uw interieur schoonmaken, dan bepaalt u uiteraard welke keuzes we hierin maken. Wilt u voor de reiniging van uw interieur bijvoorbeeld gebruik maken van een regulier contract of van een contract op basis van Resultaatgericht Schoonmaken? Met dat laatste kiest u voor een andere werkwijze, met zijn eigen voordelen. Wij adviseren u hierover graag. Daarnaast maakt u uiteraard zelf de keuze in welke diensten u bij ons afneemt. Zo bieden wij u naast interieurverzorging een volledig pakket rondom het onderhoud van uw pand, waaronder glasbewassing, onderhoud aan trappenhuizen en een breed scala aan specialistische schoonmaakwerkzaamheden, zoals gevelreiniging, graffitiverwijdering, ongediertebestrijding, vloeronderhoud, textiel -en tapijtreiniging, parkeeronderhoud en het reinigen van daken en goten, gevel(beplating), rolluiken, zonnepanelen en reclameborden. Daarnaast bieden we een complete dienstverlening rondom de (bevoorrading van) uw sanitaire voorzieningen.