Dossier Covid-19

Is uw werkplek zo schoon als u dacht?Doe hier de hygienecheck!

Direct producten aanschaffen?Dan gaat u naar onze bestellijst

Whitepaper

Effectief schoonmaken en desinfecteren in tijden van corona. Samen zorgen we ervoor dat medewerkers, gebruikers of bewoners veilig in het pand kunnen verblijven.

Schoonmaak en desinfectie: samen krachtig tegen corona

Aandachtspunten bij desinfectie en hygiene

Een veilige omgeving voor alle gebruikers

Hoe draagt Toekomst Schoonmaakbedrijven bij?

Download de whitepaper

De onmisbare schoonmakers

Als opdrachtgever van Toekomst Schoonmaakbedrijven, weet u dat wij staan voor een professionele schoonmaak van uw pand. Zeker nu is dit van groot belang. U kunt rekenen op:

Onze medewerkers zijn gediplomeerde schoonmakers en hebben vanwege de corona-uitbraak extra instructies gehad

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers veilig kunnen werken

Wij zorgen voor voldoende medewerkers om aan de afgesproken schoonmaakfrequenties te voldoen en de continuïteit te waarborgen

We geven binnen de afgesproken schoonmaakfrequenties verhoogde prioriteit aan het schoonmaken van contactvlakken

Indien gewenst leveren wij aanvullende diensten en producten, zoals desinfectie en hygiëneproducten

Onze expertises

Filter diensten:

Downloads

Tips voor op de
werkplek

Veelgestelde
Vragen

Dit hoeft niet altijd. Bespreek met uw projectleider wat er in uw situatie nodig en wenselijk is, op basis van de hiervoor opgestelde protocollen. Aanpassingen binnen het huidige contract zijn uiteraard mogelijk en extra schoonmaak is optioneel.
Nee, wij desinfecteren alleen indien u dat wenst, dit gebeurt voornamelijk op zorglocaties. Goede schoonmaak is en blijft de basis bij een hygiënische werkomgeving. Binnen het schoonmaakprogramma kunnen wij extra aandacht geven aan het reinigen van contactvlakken. Heeft u daarnaast nog behoefte aan extra zekerheid, dan kunnen wij contactvlakken aanvullend desinfecteren. De producten hiervoor kunnen wij leveren en onze schoonmakers zijn hiervoor opgeleid.
De veiligheid van onze eigen medewerkers staan bij ons voorop. Natuurlijk nemen onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM in acht. Wij houden hen via email op de hoogte van updates. Daarnaast hebben onze medewerkers aanvullende (video)instructies gekregen, zodat zij bekend zijn met de maatregelen die zij op de werkplek moeten nemen en hoe zij om gaan met situaties die hun veiligheid in gevaar kunnen brengen. Bij praktische vragen kunnen onze medewerkers direct contact opnemen met leidinggevenden en onze afdeling Mens & Organisatie. Wij vragen onze opdrachtgevers en de gebruikers van het pand om extra rekening te houden met de schoonmakers, zodat zij hun werk veilig en verantwoord kunnen uitvoeren.
Door goed schoon te maken legt u een goede basis voor een veilige werkomgeving. Onze medewerkers zijn opgeleid om in deze situatie op een verantwoorde manier te werken. Het correct uitvoeren van de werkzaamheden is essentieel. Daarnaast kunnen wij hygiëneproducten leveren zoals handgels of alcoholspray, waarmee medewerkers zelf een bijdragen kunnen leveren aan de hygiëne in uw pand. Wij kunnen u ook helpen bij de organisatie en communicatie omtrent de maatregels die er in uw pand genomen worden, door de ruime ervaring die wij hebben in deze situatie bij talloze opdrachtgevers.
Toekomst levert diverse hygiëneproducten zoals handgels, alcoholsprays, doeken, handzeep en verschillende no-touch dispensers. Neem contact op met uw projectleider of ons desinfectieteam via desinfectie@toekomstschoonmaakbedrijven.nl.
Voor advies over uw schoonmaakprogramma kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met uw projectleider of met onze hygiënemanager. Voor advies over hygiëneproducten en bestellingen kunt u terecht bij Marion Smits en Ron Pennings, via 073-5494466 of desinfectie@toekomstschoonmaakbedrijven.nl.

Nieuws

Onze referenties

Cello
MC Achter de Linden
Ossur
Vinci
Huis73
Opmaat Groep
Cadans Primair
Cure Afvalbeheer
BrandLoyalty
Mooiland
Regina Coeli
Kingspan
Woonmeij
DHL
Vanderlande
Brandweer
Bolsius